Szolgáltatásaink

MOSÁS ÉS SZÁRÍTÁS
MENNYIBE KERÜL A MOSÁS?
Egy adag a 10 kg-os mosógépben  1100 Ft
Egy adag a 20 kg-os mosógépben  1600 Ft
MIÉRT VIGYEM MOSÁSOM HÁZON KIVÜL?
- Nagy hatású mosógépeinkben 10 és 20 kg-os mennyiségben tud mosni, ez átlagosan 30 perc időtartamú. Több gépben tud egyszerre mosni, így a heti nagymosás, akár egy sok tagú családnak is 30 perc alatt lebonyolítható.
- Nagy kapacitású gépeinkben moshat minden olyan nagyméretű mosandót, ami az otthoni háztartási gépbe nem fér be.Ipari mosógépeink többször mosnak és öblítenek egy mosási ciklus alatt. Ezért a háztartási mosás mellett gépeink nagyon alkalmasak ipari mosások végzésére, így kiváló lehetőséget nyújtunk fodrászatoknak, sport és fitnesz cluboknak, éttermeknek és egyéb cégeknek, hogy ipari mosásukat nálunk végezhessék el.
- Mosodánk önkiszolgáló, érmével működő, de a helyszínen tartózkodó mosodai alkalmazottunk, ha szükséges, segítségre készen áll.
HASZNÁLHATOM-E  AZ  ÁLTALAM HOZOTT MOSÓPORT?
Igen, de  módjában van tőlünk is megvenni, egy adag mosópor (Havon perfect,color ) öblítővel 200 Ft.
MILYEN HŐMÉRSÉKLETEN MOSSAK?
Először mindenképpen javasoljuk elolvasni a mosandó ruhán a kezelési útmutatót.  40, 60 és 90  C fokon lehet mosni, ezen belül valaszthat kímélő mosást is.  Ezen kívül lehet 30 C fokon való mosást és kéz meleg, 20 C fokon való mosást választani.
MIÉRT HASZNÁLJAM A SZÁRITÓ GÉPET?
- Hatalmas időtakarítást jelent amikor tiszta és hajtogatott ruhával térhet haza. Ez különösen nagy családoknak, és elfoglalt, dolgozó embereknek előnyös. A tiszta ruha szárítás után szebben hajtogatható, lepedők, takarók, törülközők puhábbak lesznek,  így  tanácsos a szárítót használni.
- 4 különböző hőfokon lehet szárítani. 
MENNYIBE KERÜL A SZÁRÍTÁS?
A minimum szárítási idő 8 perc 200 Ft-ért. 8 perc lejárta után 100 Ft-os érmékkel lehet a szárítási időt növelni, szügség szerint:
  8 perc……200 Ft
12 perc.......300 Ft

16 perc.......400 Ft
20 perc.......500 Ft
24 perc.......600 Ft
28 perc.......700 Ft
32 perc.......
800 Ft

A nálunk mosott és szárított dolgokért semmilyen esetben nem vállalunk felelősséget.